Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ «ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ» ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ(FB) ΤΩΝ ΑΝΤΙ- ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ «ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ» ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ(FB) ΤΩΝ ΑΝΤΙ- ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ



ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ «ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ» ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ(FB) ΤΩΝ ΑΝΤΙ-
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ,ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ;

Έχει πέσει στην ανίληψη μας ότι κάποιος Οικουμενιστής εν ονόματι Themis Poulios[ https://www.facebook.com/themis.poulios ] ξεκίνησε μία διαδικτυακή «σταυροφορία» κατά του αντρογύνου και συνάδελφου ερευνητή-θεολόγου Παναγιώτη  και Χριστίνας Ν. Ξενοφών[ https://www.facebook.com/xenophon.panagiotes]!Η εκστρατεία του απέτυχε φυσικά στην επιτυχία του ζεύγους να «ξανααναστήσουν»   το προσωπικό προφίλ του αγαπητού συναδέλφου μας Παναγιώτη Νούνη[ https://www.facebook.com/profile.php?id=100006660997786&fref=ts ]!Ποιοί είναι τώρα οι βασικοί λόγοι  της συκοφαντικής και μανικής εκστρατείας (του Themi Pouliou) κατά ενός αντρογύνου παραδοσιακών πιστών οι οποίοι διακονούν εις τον διαδικτυακό ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟ αγώνα,ένας Θεός το ξέρει,παρόλα αυτά έχουμε λάβει ορισμένες πληροφορίες για τον συγκεκριμένο από πολλούς χρήστες του FB!Ορισμένες διαδικτυακές πληροφορίες για τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι (Α) είναι κρυφοοικουμενιστής και υποκρίνεται τον αντί-οικουμενιστή! (Β) Υποστηρίζει τον αιρετικό Αρχιοικουμενιστή και νεοβαρλααμιστή αιρετικό Μητροπολίτη Δημητριάδος/Βόλου κ.Ιγνάτιο!!!
(Γ) Υποστηρίζει την κακόδοξη θεολογική ακαδημία Βόλου ως μη οικουμενιστική και μεταπατερική!!! (Δ) Κατά τα άλλα υποκρίνετε και τον αντι-οικουμενιστή(τρομάρα του)! (Ε) Χρησιμοποίησε αστόχως και προτεσταντικός (χιλιαστικός καλύτερα) αποκομμένα σχόλια του συναδέλφου Π.Ν. σε διάλογο που έκανε σε α-Θεϊστική ομάδα με σκοπό να τον κατασυκοφαντήσει και να προκαλέσει το θρησκευτικό αίσθημα και συναίσθημα ΑΦΕΛΩΝ «πιστών» με απώτερο σκοπό να ασκηθούν  διαδικτυακές αναφορές προς το FB  με αποτέλεσμα την «καρατόμηση» προσωπικού προφίλ του αγαπητού συναδέλφου μας!Αυτός είναι ο σύγχρονος διωγμός των παραδοσιακών απολογητών;Αυτός είναι ο σύγχρονος λιθοβολισμός υπό ΑΦΕΛΩΝ «μεταλλαγμένων-ορθοδόξων»;Αυτός είναι ο σύγχρονος «Καιάδας» των παραδοσιακών πιστών που αγωνίζονται κατά της Παναιρέσεως του Οικουμενισμού;Παρακαλούμε τότε,εφόσον οι ορκισμένοι Οικουμενιστές χρησιμοποιούν αυτά τα διαδικτυακά «όπλα»,ας τα ενεργοποιήσουμε και εμείς για την αμυντική θωράκισή μας!Κάντε έρευνα βρείτε το προφίλ του Themis Poulios(έχει για φωτογραφία τον Haniball) [ https://www.facebook.com/themis.poulios] και κάντε του αναφορές!Ο Θεός να μας φωτίζει ίνα νικήσουμεν!!!

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ  ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ FB ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ!!!
[ Themis Poulios Το παιχνιδάκι σου τελείωσε... https://www.facebook.com/groups/cyprusatheists/permalink/578694318853799/ 5:50 μ.μ. Themis Poulios ΠΡΟΣΟΧΗ! Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένας χρήστης ονόματι Παναγιώτης Νούνης, με 2 προφιλ (1 ως Παναγιώτης Νούνης και ένα άλλο ως Παναγιώτης και Χριστίνα Ξενοφών). https://www.facebook.com/panayiotisnounis https://www.facebook.com/xenophon.panagiotes Ο εν λόγω κύριος αυτοπροσδιορίζεται ως Ορθόδοξος Χριστιανός, πολέμιος του οικουμενισμού και ακόμα και της επιστήμης (!!!). Αυτό βέβαια μόνο σε Ορθόδοξες σελίδες. Συμμετέχει όμως και σε σελίδες άθεων, όπως η παρακάτω. Εκεί στρέφεται κατά του Χριστιανισμού, δηλώνει άθεος (!!) και πολεμάει την πίστη. https://www.facebook.com/groups/cyprusatheists/permalink/578694318853799/ Υπάρχουν 2 ενδεχόμενα.Η το άτομο είναι διχασμένη προσωπικότητα, ή έχει μπει σε Ορθόδοξε σελίδες, παριστάνοντας τον Ορθόδοξο, για να προκαλέσει σύγχυση και να πλανέψει. Συνιστώ την προσοχή των διαχειριστών και όλων των χρηστών του διαδικτύου. Με εκτίμηση.]
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ:Από επικοινωνία που είχαμε με το ζεύγος,στο ένα προφίλ ως Παναγιώτης και Χριστίνα Ξενοφών χρήστης είναι η κ.Χριστίνα Ν.Ξ. και μερικές φορές φυσικό είναι να το χρησιμοποιεί και ο κ.Π.Ν.Ξ. ενώ ο αγαπητός συνάδελφος έφτιαξε πρόσφατα ένα προσωπικό για της ανάγκες της διαδικτυακής διακονίας που ασκεί!Λέει ο «κύριος» συκοφάντης του Π.Ν.Ξ. ότι τάχα μου «αυτοπροσδιορίζεται ως Ορθόδοξος Χριστιανός»,εμείς που γνωρίζουμε τον αγαπητό συνάδελφο ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει αυτοπροσδιοριστεί!Το ότι είναι πολέμιος του Οικουμενισμού το γνωρίζουν και οι πέτρες και αυτό θα έπρεπε να ήταν και καθήκον του συκοφάντη και όχι να μέμφεται τους αντί-οικουμενιστικούς αγώνες του αντρογύνου.Η συκοφαντία όμως του αθλίου Themi https://www.facebook.com/themis.poulios προεκτείνεται και στον χώρο της επιστήμης(άπαγε της ανοησίας)!Η απορία μας είναι,για ποιάν επιστήμη μιλά ο συκοφάντης;Την κατευθυνόμενη και ψευδή ή την ευλογημένη και αληθινή επιστήμη;Το σίγουρο είναι ότι τελευταία ο συνάδελφος μας Π.Ν.Ξ. ασκεί οξεία κριτική κατά του ψευδοεπιστημονισμού που προπαγανδίζει η ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ (EXELDIM) και κατά των προσώπων που την απαρτίζουν με αρχηγό τον αιρεσιάρχη κ.Νικόλα ΜΑΥΡΟΜΑΓΟΥΛΟ!Έτσι,ο Οικουμενιστής συκοφάντης βρίσκεται σε ακόμα ένα σημείο του εκτεθειμένος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου